![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anlamıyorum, bu takımda kaç tane forvet var ve Delgado niçin forvet oynatılıyordu? Yani forvet eksiğimiz var da, onun için mi Delgado forvet mevkinde oynadı?
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | walla bende anlamıyorum ya koy higuain i forvete oynasın güzel güzel niye forvet arkası oynayan adamdan forvet yaratamaya çalışıyoruz ki anlamış deilim...
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burası beşiktaş ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sorun bireysel deil ki takım olarak ruh yok takımda
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şöyle bi recoba gibi adamımız olsa ne olurdu ah ahhh..nyse konuya dönersek bence delgado 3-4 hafta 10 numara bölgesinde oynamalı ama hiç yerini değiştrmeden.eğer o zaman fayda alınamıyorsa yedek kalması yda göndrilmesi düşüneblir.çnkü bu adam basel de döktürüyodu.kötü olduna inanmıyorum ama biraz kendi bölgesinde oynaması lazım.hemde 3-4 hafta peşpeşe.adamın mevkisinde hiç istkrara yok.neresi eksikse oraya konuyo.bnce çok yanlış... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Fazla dönmesin başı döner ![]()
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yaaa benim anlamadigim niye her yeni gelen hoca delgadoyu degisik mevkide oynatiyor, tigana orta sahanin saginda oynatiyordu, simdide ertugrul hoca forvette oynatiyor, yaa ne var bu oyuncuda bi birakinda gercek mevkiisinde oynasin yaaaa!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa benim tek istedim bu adam kendi dalında oynasın ve golleri çaksın kalelere artık ya ve deliler gibi DELGADOOOOOOOOO demek istiorum her kez gibi....
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |