![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bıktım artık walla yaaa.Yeter hep bize yükleniyolar.Artık istediklerini yapabiliyolar bize.Her konuda çok sayıf buluyolar bizi.Gelen vuruyo giden vuruyo.Buna werilecek en iyi cevap sahamızda seyircisizde olsa alacağımız galibiyet olacak.Sinan enginede ceza werilerek zaten taraftarla araları kötü.Dahada kötü olması sağlanmak isteniyo.Sadece küfüre ceza weriyosanız geçen sene diğerlerine niye ceza gelmedi.Fb seyircisinin neler yaptığını herkes gördü ceza yok.Z<aten hep bu yeni ceza sistemleri bizde uygulanarak deneniyo tutarsa oluyo nabız yoklanıyo.Bıktım artık yaa yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Futbol un en büyük ayıbı seyircisiz maç oynatmak seyiecisiz mac oynatmasıdır.Avrupanın hangi ülkesinde gördünüz seyircisiz oynanan bir maç. Bu maddeyi kaldırmaları lazım...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yine en suçlu biziz sözün özü
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunların hepsi Türk futbolunun katilleri,birilerinin uşakları.O zaman sonuç:Katil Uşak ![]() Artık bunlara yazı yazmak bile içimden gelmiyor.Parmaklarıma yazık adi herifler
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | söylüyecek söz varmıki ne denilebilirki küfür etsen ne yaszar beddua etsen ne yazar... allaha havale etsen ne yazar.....
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |