![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnter takım değil ki!!!İkinci turda dişli bir rakiple eşleşirlerse eminim ki elenecektir...Dünkü fbyi liverpool o vaziyette yakalasa eminim ki maç 8den farklı bitmezdi...O inter bile manciniye rağmen 5 atabilirdi maçta.Ama 3de kaldılar beceriksizlikleri sonucu...Fb neolursa olsun gruptan çıkacaktır ama...Çıkmazsa kendi keriziliğidir... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bir italyan takımı için 3-0 gayet yeterli bir skor ingilizler gibi buldumu acımamazlık yapmıyo ki adamlar atsalar en az 3 gol daha atarlardı ama 2-0 dan sonra oyunu rölantiye almaya başladılar... Bu arada avrupa da ben de diğer takımlarımızı destekleme taraftarıydım ama son liverpool maçından sonra yapılanları görünce bu fikrim tamamen değişti ne halleri varsa görsünler yenilirlerse de seviniyorum artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya adamlar beceriksizdi gerçektende. kadroda L.Figo ve H.Crespo olsaydı bu maç farka giderdi..! neyse başka bahara ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |