![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ah aahhhh cok dua ettim 9 yesinler diye ama beceriksiz inter oynamadiki ... adamlar 3-0 yenildi yine bugünkü gazetelerde avrupa fatihi fener falan diye yaziyor bu ne bicim medya anlamadim yaaaa...ama cska moskovayi cok küccümsediler istanbulda yenilecek ezikler | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnter takım değil ki!!!İkinci turda dişli bir rakiple eşleşirlerse eminim ki elenecektir...Dünkü fbyi liverpool o vaziyette yakalasa eminim ki maç 8den farklı bitmezdi...O inter bile manciniye rağmen 5 atabilirdi maçta.Ama 3de kaldılar beceriksizlikleri sonucu...Fb neolursa olsun gruptan çıkacaktır ama...Çıkmazsa kendi keriziliğidir... | ||
| | |
| | #3 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | adamlar golleri biraz daha erken atsalardı farkın artması içten bile deildi
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bir italyan takımı için 3-0 gayet yeterli bir skor ingilizler gibi buldumu acımamazlık yapmıyo ki adamlar atsalar en az 3 gol daha atarlardı ama 2-0 dan sonra oyunu rölantiye almaya başladılar... Bu arada avrupa da ben de diğer takımlarımızı destekleme taraftarıydım ama son liverpool maçından sonra yapılanları görünce bu fikrim tamamen değişti ne halleri varsa görsünler yenilirlerse de seviniyorum artık... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |