![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam: İnandık ve başardık Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul sağlam karşılaşma sonrası şunları söyledi: "Marsilya'ya karşı kazanmak bizim için çok önemliydi. Galibiyetle son maça kadar şansımızı sürdürdük. Başkanımızı çok üzdük. Taraftarlarımızı da aynı şekilde mutlu edememiştik. bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. bundan sonra artık son maça bakacağız. her takım çıkabilir ve her takım çıkamayabilir. Oyuncularımız ve başkanımızin inancı olmasaydı bu maçı kazanamazdık. bu takım liverpool'u ve marsilya'yı da yenerse Porto'yu da orada yeneriz. Orada yeneriz ve yeniliriz bu çok önemli değil. Önemli olan bu heyecanı son maça kadar sürdürmek. Son haftalarda gergin anlar günler yaşadık. Ben futbolcularımı hiçbir zaman suçlamadım. Onlara güvendiğimi her zaman belirtti. Taraftarlarımıza özel olarak teşekkür etmek istiyorum. taraftar bana sahip çıkarken hem bana hem başkana hem de futbolcularımıza da sahip çıkıyor"
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |