![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gruplar çekildiğinde fb ve bjk el ele gruplardan çıkar inş. diyordum...Ama liverpool maçındaki hezimetten sonra türkiyede beşiktaşlılardan başka üzülen kimse yoktu.Biyerlerine kına yakmadıkları kalmıştı...Ezikli taraftarlarında psv maçında neler yaptıklarını unutamam ben.8 8 diye stad inliyordu resmen.Bu olaylardan sonra ben şimdi onların gruptan çıkmasınımı isteyeceğim...Valla çok zor bu.Hatta imkansız.Şuanki tek dileğim bizim portoyu yenip marsilya-liverpool maçının berabere bitmesi ve bizim lider olarak gruptan çıkmamız.Ardındanda eziklerin cskya yenilip gruptan çıkamaması.Ozaman ben görecem türkiyedki insanları.O satılmış medyayı.O Serefsiz spor müdürlerinin olduğu vatan gazetesini!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aslında marsilyayı daha farklı bi skorla yenmiş olsa idik yani marsilyaya ikili averajda üstünlük sağlayacak bi sonuç alsa idik portoda alıncak bir beraberlik bile bizim uefa kupasına gitme şansımızı getirecekti ( tabi liverpolun marsilyayı yenmesi gerekcek))ama malesef yapamadık ikili averajda marsilyanım gerisinde kalacağız onun için uefa şansımız hiç yok ya portoyu yenip lider veya ikinci olarak ikinci tura geçeceğiz yada avrupaya veda edeceğiz hesap bu kadar basit
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |