![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takım aslında cok iyi sadece sistem oturmadı bununda olması için sabırla inatla beklemeliyiz avrupada bakın nasıl başarı geliyor ya çok iyi takım kurarsın hepsi as oyuncu olur yada yılız futbolcu değildir ama hepsi savaşcıdır bizimde savaşcı bir takım yapmamız için tek çare sabırla erturul hocayı desteklememiz lazım özellikle yönetim bu sene şampiyon olamadık hadi hoca değişsin felsefesi yanlış bunu çok denedik olmadı ozaman başta yönetim değişsin yıllardır bir şey yapamadılar ama bunu hiçbir yönetim yapmadı daha neden..? çünkü böyle yaparsa herkes başarısızdı istifa etti der diye gitmezler tek suçlu hocadır heleki bu hoca türk ise hiç gözünün yaşına bakmazlar sevgili yöneticilerimiz artık bi dur deyin birkerede aynaya bakın bakında önce kendinizi gönderin .....! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YA 5 SENEDE 5 HOCA DEĞİŞTİREN YANLIŞ TRANSFERLER YAPAN VE KULÜBÜN MALİ YAPISINI YERLERDE SÜRÜNDÜREN DEL BOSQUE DAVASINDA REZİL OLAN VE EN SON TRANSFER YAPAMADIĞI GİBİ HOLOSKOYUDA GS YE KAPTIRAN YÖNETİM DERHAL İSTİFA ETMELİ YERİNE BJK LİLİK DURUŞUNU HER YERDE GÖSTEREBİLEN BİR YÖNETİM GELMELİ AMA BİR AN ÖNCE İSTİFA
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ AŞIK OLDUM RENKLERİNE BEŞİKTAŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi sen hangi konuda varada ya katılmıyorsun onu anlamadım ben.bu saydığın oyuncuları yönetim transfer etti.ertuğrul sadece higuıen i aldı.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İNSANDA ÖNCE YÜZ OLACAK BUNLARIN YÜZÜNE TÜKÜRSEN YARABBİ ŞÜKÜR DERLER ÖLE ADAMLAR GESEDE ADNAN SEZGİN VAR ÖZHAN VAR ADNAN POLAT VAR 3 BAŞKAN OLABİLECEK ADAM FB DE ZATEN HESİ ÖLE SÖZÜ GEÇEN DEDİĞİ DİNLENEN ADAMLAR BJK DE BAŞKANDA DAHİL 1 TANE ADAM YOK YA TOPLU OLARAK BUNLARI İSTİFAYA ÇAĞIRALIM BURDA ANTRENÖR SUÇLAMIYORUM 1 İ BOZUK 2Sİ BOZUK GELEN HER ANTRENÖR BOZUK OLMAZ KARDEŞİM
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |