![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | DİATTAYI BEN Mİ ALDIM AYRICA BEN ERTUĞRULU BAŞ SUÇLU İLAN ETMİORUM VARADA DİOKİ SABREDELİM ONA KATILMIYORUM BEN ARTIK 10 SENDİR BU TAKIMA SABREDELİM LAFLARI DUYMAKTAN BIKTIM HOCA NEYSE AMA YÖNETİM BJK Yİ YÖNETEMİO DERHAL GİTSİNLER DERHAL
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | KOSKOCA BEŞİKTAŞ TAKIMI SABRİSİZ HASAN ŞAŞSIZ HAKAN ŞÜKÜRSÜZ AYHANSIZ LİNCOLNSÜZ GESENİN ÜZERİNE GİDEMEDİ YA UTANDIM BU TAKIMDAN YAZIKLAR OLSUN BİZİ BU HALE SOKANLARA BAŞ SUÇLU DEMİRÖREN DEFOL
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | GESEYE BORÇLU DİOLAR ADAMLAR TÜRKİYENİN EN İYİ ADAMLARINI KAPTILAR AVRUPADAN ÇOK İYİ TRANSFER YAPTILAR EN SON HOLOSKO SELÇUK UFUK VE ÖZER DE GELECEK SEZON GS DEYMİŞ YÖNETİM NERDE BİZİM ACABA ERTUĞRULDA KULÜBÜN MALİ YAPISINI DÜŞÜNSÜN DİATTA LE HİGUENİ ALSIN HÜSNÜ GÜRELİNİN GELMESİ LAZIM BU TAKIMA ADAMDA KALMADI YURT İÇİNDE ALABİLECEK YURTDIŞINDAKİLER ZATEN Bİ MUALLAK
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kalliyi Kahraman İlan Etmeye Gerek Yok.. Delgado Formsuz Diye Ertuğrul Hoca Oynatmayınca Neden Hatalı Oluyor O kadar Para Veriyoruz Nasıl Yedek Olur Diyoruzda Kalli Lincoln'u Kadro Dışı Bırakınca Neden Övüyoruz! Ya Bu Sonucun Tersi Olsaydı Kalli Mi Ertuğrul Hocayı Örnek Alacaktı ? Bobo'nun Topu Girse 2-1 Olacaktı Ve Maç Böyle Bitecekti Belkide. Hak Etmediğimiz Bi Galibiyet Olacaktı Ama 3 Puanı Biz Alınca Herşey Unutulacaktı Kalli Yerden Yere Vurulacaktı Bu Maçta Lincoln Kadro Dışı Olur Mu Felan Diye Bırakalım Bu İşleri Beyler Bayanlar.. Hocayı Mı Gönderelim Napalım ? Hep Bunu Yaptık Zaten iyi Olmayan Bi Takımda Daima Hoca MI Tek Sucludur Yıllardır Hoca Göndermedik Mi Hep Aynı Şeyi Denedik Sonuc Nedir Yine Aynı.. Yönetim Gitmeden Bi Yol Olmaz Hakan,Toraman,Kurtuluş,Özkan,Tello,Cisse,Bobo ve Ertuğrul Hoca Haric Alayı Gitsin Be.!
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |