bende ilk seyrettigimde maçı galatasarayın daha iyi oynadığını düşünmüştüm sonra bir daha baktığımda galatasarayın oyun oynamadığını sadece oyun bozmaya yönelik davrandığını gördüm kalli nin çıkarttığı takım bu amaçtaydı ve o kadar top kaybı yapmamazı ragmen nondanın iki cılız hücum girişiminden başka tehlike yaşamadık ümit karanın yanlış pas tercihi var bide ama bizimde yaptığımız yanlış paslar var sonuçta tek nizami atılan gol bizim gol ve gerçek anlamda kaçan net gol yine bobonun ön direkte topu ıskaladığı pozisyon sonuçta bu maç hakemin geyseye hediyesi oldu penaltı olmasaydı geyse bize gol atamazdı o sistemle ceza alanına kadar gelip eriyen atakları vardır
işin ilginci ben geçen hafta başında bu maçı geysenin hakem hataları sayesinde kazanacağına iddia ya girmiştim ve herkes bana gülmüştü ama haklı çıktım son 4 maçta 4 penaltı kazandılar 3 ü haksız ve hep oyunun kritik anlarında anlaşılan ulusoy amcamız yine yiğenini unuttu bu senede şampiyonlugu geyseye vericek biz yine bi 5 sene bekleriz 10 senede bir aklına geliyoruz amcamızın nede olsa |