![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Galatasaray derbisinde Beşiktaş'ın tek sayısını kaydeden Rodrigo Tello, maç sonunda özeleştiri yaptı. 1.10.2007 Galatasaray derbisinde Beşiktaş’ın tek sayısını kaydeden Rodrigo Tello, maç sonunda özeleştiri yaptı. Hakemlerin çok fazla hata yaptığını kabul eden Şilili yıldız, “Puan kayıplarını alınan yenilgilere bağlamak bize birşey kazandırmaz aksine kendimizi kandırmak olur. Kendi işimize bakmalı ve iyi futbol oynamalıyız. Takım olarak kopuk oynuyoruz, hocamız bu duruma bir çözüm bulacaktır. Suçlu aranıyorsa biz futbolculardır” dedi. Takımın pes etmemesi gerektiğini ifade eden Tello, “Geçen yıl Real Madrid’i gördük. Sezona çok kötü başladılar. Ne sıkıntılardan sonra şampiyon oldular. Biz de kendimize Real’i örnek alıp, zirveye çıkmalıyız” diyerek arkadaşlarına güvenini dile getirdi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Potansiyelden kastım futbolcuların tam kapasitelerini ortaya koymaları veyada koyamamaları.Mesela eziklerin inter maçı buna çok iyi bir örnek.Adamlarda nası bi potansiyel olduğu ortaya çıktı.Demekki biraz laf yiyince,dişleri sıkınca olabiliyormuş.Mesela bizde zürich maçında çok iyi top oynamıştık.Sağlı sollu geliyorduk.Sonra yenildiğimiz ezikler maçındada çok iyi oynamıştık ama şansızdık.Kadromuzun gayet iyi olduğunu düşünüyorum ben.Doğrular yapılırsa ve futbolcuların özgüveni yerine gelirse çok iyi maçlar çıkaracağız bence.Bu maç porto maçı olabilir diyorum.Avrupadaki son şansımız çünkü...Sıkışınca gerçek yüzlerini görürüz bizimkilerin.Ama önemli olan bunu diğer maçlarada yansıtmak.Bunda şüpheliyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |