![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
haklısın hakkımızın yendiği açık ama şunu unutmayalım hakem yüzünden oldu bilmemne derken diğer ezik klüplerden ne farkımız kalıyor...hep ne diyoruz çirkin oyunlar ve hakemler sayesinde maç kazanmaktansa şerefli yenilgiler daha önemli değilmi bizim için...öyle galibiyetler olacaksa olmasın..ama şuda varki bu tip düşünce bizim iyi oynadığımızı göstermiyor...yönetimin bence tasını tarağını toplayıp gitmesi lazım olmuyor işte onlarla açık... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum arkadasıma süleyman seba gbi bir adam daha gelmez BJKmizin basına
__________________ AçIn GöZlErİnİzİ bAkmAyIn ŞaŞı şAŞı ALAYINIZ gElSe yIkAmaZ ŞaNlI BEŞİKTAŞI | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | top oynadıkları yok...ondan sonra yok hakemmiş yok bilmem ne...BEŞİKTAŞ dediğin gerektiğinde çıkar hakemi,federasyonu,şikecileri,masa başı oyunları da yener...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | alcaksanız bir tane adam gibi adam alın yada hiçkimseyi almayın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ya tkaımına uym sağlayamayan yada sorunluları bulursun. Haa birde beş para etmez Diatta gibi kazmaları bulursun .bi cuval paraya da onu alır getirirsin.Böyle adamlarıda transfer diye kakalamaya çalışrsın taraftara.. Tello yu beşiktaşın eski fubol sihirbazı Fikret izlemiş ve kesinlikle alınmasını istemiş buna rağmen bu adamı Eruğrul almaya yanaşmamış fakat. Fikret "Bu adamı iyi çıkmazsa ben furbolu bilmiyorum demektir ve tüm işelerden elimi ayağımı çekerim" demişti. Israrlarını sürüdürünce transferi gerçekleştirilmiş. Diatta ve higueni ise Eruğrulun menejer arkadaşı alınmasını istemiş (herif tabii ardan yolunu bulacaktı) ve çok sevdiği o menejerin itelemesi ve ertuğrulun isteği ile bu iki tip transfer edildi. şimdide gene ertuğrul veya yönetim birilerin menejer vs iteklemesi ile gene salak saçma transferlerle karşımıza çıkmazlar umarım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |