![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | peşin konuşmak istemiyorum.ilk onbirde bobo büyük ihtimalle oynamıycak.yinede kazanmak için benimde umudum yok.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence ileri ikilide yine bobo-nobre ikilisi olmalı.Ama arkalarında mutlaka delgado oynamalı ancak bu şekilde gol atabilirler ve pozisyona girebilirler.Higuainin deplesman maçlarında daha etkili olacağını düşünüyorum ben onun için nobreyle başlasak daha iyi olur.Hem rakip defansı yıpratır hemde hava toplarında rakibi zorlar.Kaledede mutlaka rüştü oynamalı bu maçta.Serdar özkanda belki kesik yiyebilir ama yozgatlıda hiç formda değil.Ertuğlul hoca serdar özkana son bir şans daha verebilir belki.Bu maçı çok zorda olsa alacağımıza inanıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | --------Hakan------ Serdar--Zan--Diatta--Tello --------Cisse------------ Yozgatli-------------Akin ---------Delgado------ ---Higauin---Nobre------
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | -------rustu----- tecrubelı -------serdar-----guven verıyor ------toraman-----herkesbılıyor ------zan--------tam zamanı ------serdar.ö-----herkes umutlu ------cısse--------vazgecılmez -----delgado------10 numara ------nobre---bobo---- ıyı ıkılı
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |