![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BU SENE OLMADI SENYE GIDERIZ SENEYE OLMADI OTEKI SENE GIDERZ AMA sunu UNUTMASINLAR ; ALLAH affeder ÇARŞI afftmez.... made in samSA ....((( BILIYORUM in yerıne by yazılır ama bn ıng. sevmedgm ıcın böle yazıom ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bırakın bu işleri yaa.adamlar son maçına kadar yatıyo.son maçları kazanırlarsa kümeye düşmüyolar.onuda kaybediyolar.snra niye beşiktaş kazandı.sen maçını kazansana ona bna suç atıcagına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bursalıyım ama çok şükür bursasporlu değilim bursadan erkek çıkmaz diyen forumdaki arkadaşlarıda kınıyorum bursalıyım beşiktaşlıyım delikanlıyım bu saydıklarımıtartışmam bile ... ikincisi bursanın çok şikesi bursa halkı tarafından bilinir ve kahve köşelerinde espirikonusudur önce kendilerine bakacaklar düştükleri sene şikedümenini kendileri kuramadılar düştüler bukadar basit düşmeden bir sene önce ligde nasıl kaldılar onun hesabını versinler altayıda onlar düşürdü kümeye bununlada dalgageçiyolardı ozaman ..allah bu düşürür adamı böyle hem sürüngen hem ******** bunlar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |