![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Burak Yarın Maça Çıksın İlk Yarı 2-3 Pozisyonda Hata Yapsın Homurdanmalar Islıklamalar Başlar.. Belki 2.Yarı Çıkıp Atacak Attıracak Kötü Başladı Diye Kötü Mü Bitirmek Zorunda.. S.Kurtuluş'da İlk Zamanlar Geldiğinde Çok Kötüydü Taraftarın Desteğiyle Değişilmez Oldu.. Islıklayınca Burak Sanki Düzeliyor Mu Yapacağınıda Yapamıyor Kendi Futbolcusunu Islıklayan Zihniyeti Anlamıyorum Zaten. Yani Böyle Düşünerek Biyere Varamayız Eğer Böyle Devam Edecekse Protesto Felan Kiralansın O Zaman Kendini Kanıtlayacağına ve Yıldız Olacağına Eminim
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer ilerde burak-higu ikilisi olursa yanarız biz.Stadı dolduran taraftarlar saç-baş yolar artık.O ikisi birbirlerinin önünü keserler yaw.Hiç iyi bir ikili olmazlar.Bu maçta nobre kesinlikle oynamalı yine.Onun yanındada higu oynamalı.Madem 7.yabancı diye aldınız bare kullanın onu.Ozaman almasaydınız higuyu onun yerine burağı,batugolü oynatsaydınız.Ertuğlul hoca izleyip beğenmişse oynatsın artık.Hemde tam maçı yani.Bobo yok,İ.Akın yok,Rico yok...Bu maçtada olmazsa ümidimi keserim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katılıyorm
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | higuan ilk geldiğinde millet diyodu hep son vuruş ustası diye.amma heyecanlanmıştım o porto maçında ki tek kaleci ile karşı karşıya biraz çapraz pozisyondaki o aptalca vuruşuyla bittim ben.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnce batu-hig oynasın ne buragı ya
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |