![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
İlk 3 Maçta 9 Puan Almıştık ve Bencede Bi Sorun Yoktu Ne zaman Üzülmez Geldi Kornerlerden Hep Aynı Golleri Köşe Tutmadığı Yüzünden ve Pozisyonlarda Nerde Duracağını Bilmediği Yüzünden Goller Yedik Bi Bakın Bakalım Sağ Kanattan Hic Gol Yemişmiyiz Yada Ortadan Yemişmiyiz? Gollerin Hepsi Sol Tarafımızdan..
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah kadro dışı kalırsın ama ben zannetmiyorum böle bişe olacağını..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyide o maçlarda sence güzel mi top oynadılk yani ibrahim tarafında sorun yaşadık bence ben aradım veya böle sölim.walla öle böle adam senelerdir top oynuyor herhalde ki o kadar da kötü topçu değil vasatın üzerinde oynuyo işte bende emnun değilim ama napalım
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ibo bugune kadar oyle ahim sahim bir oyuncu olmadi ama taraftar hep onu deli ibo diye sevdi ama boyle devam ederse taraftari kendinden sogutacak sahada iyi oynamadigi gibi son zamanlarda her konuda konusur oldu elbette konusacak ama gerektigi yerde konusmali Besiktasin kapatnidir kaptan gibi olmali | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |