![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Evet hocam hani demiştin sezon başı bu takım zevk veren bir futbol oynayacaktı,yenilsede mücadele edecekti.Aradan tam 5 ay geçti.Takım o kadar zevk veren bir futbol oynuyor ki bırakın taraftarı ,tüm ülke futbolseverleri bir hoş oluyor ama zevkten değil maç esnasında uyuklamaktan.Mücadele desen müthiş zaten takımın 3-4 tane adamı koşuyor.diğerleri bilmem kaç maçtır eli belinde dolaşıyor.25 kişilk kadrodan,her maç 5-6 civarı sakat,kalanın 3/2 Sİ FORMSUZ ,işte bazen Bobo,tello,Delgado falan çıkıyor gol atıyor,yemezse kazanıyor.Allah için 1 maçımız yok ki ligde 2 FARKLA kazanılan taraftar rahat rahat maç izlesin .Var diyen varsa söylesin.Aldırdığın adamların hepsi fos çıktı.Örnek Diatta,Higuain. (Kimse bana Tello demesin ,Tello Hocadan önce geldi.)Bari Tigana'nın kazandırdığı Serdar Kurtuluş vardı,senin kazandırdığın hiç bir oyuncu olmadığı gibi,onuda harcadın gitti.Sahi nerde Serdar,sakat 2 aydır yok . ![]() ![]() Arkadaşların çoğu diyor ki Ertuğrul ne yapsın.Yaptın zaten yapacağını Yaptıklarında yapacakların teminatıdır.Bravo ![]()
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. Konu tomasin tarafından (13-12-2007 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |