![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakışmış kerataya forma
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu formayı 1 günde satışa çıkaran yönetim 1 haftadır dile getirilen şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu formaları ne zaman çıkaracak satışa!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet katılıyorum bende.Bugüne kadar ki en büyük hasılat olur belkide öyle birşey yaparlarsa ama yapmak istemiyorlar herhal.Çünkü yapmak isteseler anında yaparlardı.Bunun içinde uefadan izin alınması gibi saçma bir bahane üretmezler herhal...Bobo formasının yapılması nekadar doruysa şehitler için yapılmayan formada bi okadar yanlıştır.İnş. bu yanlışı düzeltirler.Bobo formalarınnıda liverpool maçı öncesi tükeneceğini düşünüyorum.Nede olsa şehitler için alacağız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi maçlarda böle bi durum olur diye forvetlerin hepsi kalede antreman yapcaktır garanti ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |