![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Basit Anadolu takımlarına,hedefi küme düşmemek ya da puan cetvelinde orta sıralarda kalmak olan takımlara karşı doğru dürüst pozisyon bulamayıp en acayip golleri yiyoruz.Takımımız,sistemsizlikten doğan aşırı pas hatalarıyla oynayınca tribünde çıldırıyoruz.Hala Tigana'dan esintiler seyretmekteyiz.son marsilya maçı mucize bekledik hep beraber,maçtan öncede saolsun hoca ve futbolcular epey umutlandırdılar ama gel gör ki Allah rızası için bir pozisyon yok nasıl mucize olsun ?bursa maçı aynen iki pozisyon bir gol (Allah var, delgado'nun becerikliliğinden kaynaklandı gol) Uzun uzadıya sıralamanın anlamı yok çoğumuz biliyoruz bu maçları.ben işin açığı hocaya da güveniyorum bir şeyler yapacak umududa var içimde ama bu sene şampiyon olmamız imkansız gibi geliyor. Bu futbola rağmen bu sene için hala şampiyonluk ümidi olan var mı bilmiyorum ?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |