![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu Yıldırım Demiröeren sanayi gibi sanıyor futbolu alırız satarız ama kulübümüzü fakirleştiriyor bence bnesiktasta sadece ve sadece sorun yönetim süleyman seba ve serdar bilgili döneminde kimse besiktasa basarısız diyemiyordu ama bakın şimdi basarısız deniliyor bence yonetimin hataları besiktası basarızılığa itiyor yarın kötü oynanınca ilk önce ertugrul hocayı gönderecekler yazık bize bırak bizi baskan sen sanayine bak sirketlerine bak futboldan anlayan bir baskan istiyoruz.
__________________ ÖLENE KADAR KARTALIZ, ÖLDÜKTEN SONRA MELEK, AMA YİNEDE KANAT TAKARIZ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adama şansmı verdiniz de maya tutmadı diyor, hayret.. Bi çift sözümde Ertuğrul hocaya o kadar alınmasında ısrar ettiğin adamı, ne kolay harcayabildin. Demek ki sende koltuk sevdalısı sın yönetim ve ya sinan ne der se itiraz etmeden her şeyi kabullenirsen ,kendin olamzsın.Kendin olamadığın sürece BAŞARISIZ kalacaksın. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |