![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beşiktaşı aş ewi ile karıştırıyorsn galiba??? çock esirgeme kurumu degil burası o gelsin otursn bu gelsin otursn.yeterince oynamayıp oturan adam war ztn. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | son olarak şunu diyim batuhan ile çıkan haberlerin doğru olduğunu varsayarsak sergen olsa bu olay olmaz gündeme gelmezdi sergenin olduğu yerde kimse bu şekilde densiz davranamaz bobonun fenermaçında yaptığı bencilliği biraz zor yapardı sırf bu yüzden sergen çok iyi ve ağır bir isim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #5 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
ya arkadaşım zaten kimse sergen kötü demiyor sen olayları çarpıtıyorsun.sergen 34 yaşına geldi.takımdan ayrıldı beşiktaş hedeflerini,çıtayı yukarı çekmeye çalışıyor ama sizin gibi taraftarlar sergen i istiyor atı alan üsküdar'ı geçti kardeşim.fener'e bi bak adamlarda birsürü yıldız var ve halada alıyorlar biz napıyoruz onun bunun artıklarını topluyoruz eski futbolcularımız geri gelmesini istiyoruz.k bakma ama senin beşiktaşlılığınıda tartışırım ben böyle düşündüğün sürece ![]()
__________________ | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #7 | |||
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #8 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
sizin gibi taraftarlar olduktan sonra yönetime artık ben bişey demiyorum.sizin yüzünüzden sürekli geriliyoruz mantalitenizi değiştirin artık.beşiktaş'a zarar veriyorsunuz. yönetimde sizin gibi taraftarlara yaranmak için günüğ kurtarmak adına sizin dedikleriniz yapıyor kimi zaman
__________________ | |||
| | |
| | #9 | |||
sizin gibi ön yargılı taraftarlar varken zor ilerleriz. makalele yi alırken yaş sorunu yok türk oyuncu oldumu yaşlandı bugün tugay 37 yaşında ing. de oynuyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (17-12-2007 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #10 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne sergeni ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |