![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sanki asker arkadaşı...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok güzel bir kare. Gerard gerçekten süper bir futbolcu, böyle mütevazi olması büyüklüğünü dahada arttırıyor...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dunku maçta stadta oldugum için çok mutluyum 12ay sonra mabedime dondum izin tam zamanında kullanmısım muhteşemdık dun aksam her sey gıbı mactan sonrakı lıverpoll taraftarıyla karsılıklı marslar 10 numaraydı ve mutlu sona yakısır kareler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inanılmaz bir kare tekkürler...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi profesyonel oyuncu bu hicbir farkinin olmadigini biliyor bir malzemeciden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de cok güzel foto paylsm icn tskler ayrıca Gerrard haric dierleri oynamıyolarms gibi geldi bana ![]()
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |