![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyse ki telafisi var.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa zaten 2 senedir bu kupayı alıyoruz bununla yetiniyoruz.Bu sene olmasada olur açıkçası.Yeter ki ligi alalım busene...Maça yedek ağırlıklı kadroylan başladık.Yedeklerin kendilerini gösterme,formayı kapma gibi bi çabalarını göremedim ben.Beni şaşırtan buydu açıkçası maçı kaybetmemiz değil.Daha böyle bir maç nerde bulacağınız da adam gibi oynamıyonuz anamadım gitti.Sizde böyle ruhsuz oynarsınız ilk 11i unutun valla.Beşiktaşda oynamayıda... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
BOBO maçta ne zaman oynadı. oturduğun yerden yaz babam yaz... Birde başka dip not: Sinan Enginli Beşiktaş;Rize ye gerek duyulduğu dönemlerde hep yenilmiştir Nedense Tesadüftür herhalde. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | nobre,yozgatli,baki,diatta,rüstü,bunlar acilen besiktastan gönderilmesi gerek bunlardan ne köy olur ne kasaba bundan sonra ilk 18 e bile girerlerse bende 32 yasindan sonra futbola baslayacagim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |