![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | son dakıkalarda bobo ve burak'ın çok net pozisyonları oldu ıkısıde karsıya kaçırdı daha kaliteli forvet lazım sadece bobo'yla olmaz bu işler | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşe kalka ite kaka gidiyor takım işte.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | alışılagelmiş beşiktaşı yine izledik.artık yorum yapmak bile istemiyorum... burak'a ise hiç mi hiç yorum yapmıyorum !
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu konuda sana katılıyorum ne olursa olsun nobredekı pres ruhu olan bırı alınmalı burak da kıralanıp onumuzdekı sezona kadar....burak ve bobonun tek sorunu kalecıyle karsı karsıya kalınca tıkanıyorlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burda kampanya başlatılmalı bence bu takımdaki reziller gitmediği sürece seyirci maçlara gitmesin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bobo muz saolsun ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | manisayı 2-1 yendiğimiz için çok mutluyum..ama daha da iyi oynayabilirdik..burak'a gelince uzun zamandır oraya buraya bu kadar yumruk atmamıştı...adeta beni öldü öldü diriltti..eğer berabere kalsaydık ya da yenilseydik bu kaçırdığımız gollere çok yanacaktık...burak'ın hala beşiktaş'ta oynadığına anlam veremiyorum..gönderin gitsin..dünyada forvet mi kalmadı..mehmet yıldızı alın.
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1 tane son vuruşu olan forvet şart bobo ve burakın yerınde o pozisyonlarda holosko olsaydı en az 4-5 tane atardık.buraka verılen şans hıguen e verılseydı şmdı çok farklı olurdu.ama bakalım yönetım devre arasında ne yapıcak.hangı malvarlığmzı satıp o parayla oyuncu alabılıcekmı. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |