![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beceriksiz ve BENCİL...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Ibrahim Akin a da cok sans tanidik Burak a da.Hicbir takimda sansini bu kadar kötüye kullanan futbolculara bu kadar sabir gösterilmez ama bu cocuklar iyi niyetten de anlamiyolar.. bence ikisi de kiraya verilmeli ve gittikleri takimlarda takip edilmeli sezon sonuna kadar eger bir kipirdanma olursa tekrar sans verilebilir ama benim ikisinden de umudum yok.. Yazik onlarin yerinde olmak icin can ata binlerce genc futbolcu var ve onlar bu nimeti geri zekalica tepiyorlar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak sezon sonuna kadar KİRALIK verilmeli şans bulabileceği bi takıma bu çocuğun top oynaması kendine güven kazanması lazım çok açık şekilde topa vururken korkuyor kötü vurursam düşüncesi varsa bi topçuda ondan hayır gelmez ki burak sürekli bunu yapıyor kesinlikle kiralanmalaı kaybetmemeliyiz onu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ama şoylede bır durum var bence kıralandıktan sonra en az 2 sene iyice kendısını tekrardan kanıtlaması gerekıyoo..2 sene sonrada Burak Yılmaz a iş düşermi bilmiyorum
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Kabiliyetsiz torpilli
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya burak ve ibrahim akın adamlar ruhlarıyla oynamıyolar sırf para almak icin oynuyolar mac umurlarında deil dunku macda burak'ın kacırdıgı goller neydi ole ya hele 2. nasıl kacırd o golü sac bas yoldurdu valla
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | oo ilk geldiğinde dedim gelecek için br şeyler vaad ediyor felan...sonra br baktım herkes burak için bir şeyler söylüyor ben ama hala umutluyum felan derken..atrık benm de canıma tak ettiii...afedersinz ama başka br tabir bulamıyorum odun gbi ya ne bileyim..fizik tmm yerinde ama tekniğe dair hç br şey yok top geliyorr vücut braz esnek olur bunda yukarıdaki tabrim gibi hç br şey yokk yokk yok...en kısa yoldan yaşıda gençken fiziğide yerndeyken mankenlik onun için ideal br meslektr diye düşünyorumm...ohh be içimi döktüm rahatladımm yaa... ![]()
__________________ HEPSİ ÖYLESİNE...SEN ÖLESİYE... Konu nagihan.1903 tarafından (09-04-2009 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |