![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delikanlı yıldırım demirören nerde gören varmı yoksa azizeyi tebrik etmeye mi gitti bakalım masaya yumruk vurulcakmı 2443 gün sora hakem yardımıyla yenmeyi başarsalarda nasıl 26 yıldır türklerin kupasını alamıyosa fener şampiyonluktan da öle kopar inşallah
__________________ BeşiktAŞK sevgisi işlemiş kalbime, Üç beş maç kaybetmişiz çok da umurumda; Göğsümüzü gere gere, Haykıralım dünyaya beşiktAŞK diye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kesinlikle en iyisi be$ikta$ım herzaman yanındayım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Bnece en güzel şeyi söölemiş ben bişey daha katcam sinan abinini sözlerine yarın bence tüm beşiktes seyircisinin digitürk receiverlerini teslim ederek digitiürk aboneliklerini iptal ettirmesi gerekiyo.Bi ülkede eğer şampiyonu bi yayıncı kuruluş belirliyosa bu lige devam etmeye gerek yok artık. Bide tek bi sorum olacak Sayın Ertuğrul SAĞLAM a hocam söölermisin Burak YILMAZ senin oğlunmu söölermisin bi insanda bu kadar ısrar edilirmi bana lütfen bi istatistik cıkarın hangi macda kaç top kazanmış kaybetmiş olumlu kullanmıs lütfen artık yaaaaa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | iyi karar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |