![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadas hep mi biz yaw bu ligin samar oglanı bizmiyiz eziklere yapıldımı kıyameti koparıyolar bi sekilde haklarını yada haksızlıklarını geri alıyolar . bizim sesimizi duyuracak bi babayigit yokmu bu takımın yonetm kadrosunda . futbolcuları sonuna kadar alkıslıyorum helal olsun cıktılar toplarını oynadılar . bazılarının beceriksizlikleri yuzunden skor bu sekilde ama yinede besiktas korkak oynamadı besiktas gibi oynadı helal olsun sonuna kadar besiktas yensekde hakkımız elimizden alınıp yenilsekde .. yazıklar olsun o kadar insanın hakkını yiyenlere . tribundeki o 2000 kartalın hakkını yiyenlere tv basındaki binlerce besiktaslının hakkını yiyene .. son olarak ertugrul hoca gozumde bi kere daha buyudu korkak futbol oynatmam ben takıma gorusunu bugun tekrar yineledi. bu eziklerin allah belasını versin..be yeter ulan
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı artK "herşey" iÇinaRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ! is trap check an:( | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende yok ama olsa geri götürmez kırardım destekliyorummm.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 8puan öndeyken biz.lig tv resmen açıklama yaptı.artık beşiktaş şampiyon maçlar izlenmiyo diye.maç gelirleri düştü diye.snra ne oldu ? 5 kırmızı kart üstelik 3ü haksız. fener elle gol atar sarı kart werilmez kaybettikleri maçlar tekrar oynanır aq böyle ligin. ligden çekilelim böyle lig istemiyorz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı: eyvallah kardes iyiki allah bizi beşiktaşlı yaratmış..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bende destekliyorum.yönetimin yapacakları sadce bununla sınırlı kalmamalı bardak çoktan taºtııı ..... ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |