![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar devir bu .bnelerin ş.refsizlerin devri..her türlü pislik,dolandırıcılık,yolsuzluk var...etrafta milyon dolarlar dönüyo...bi tane .bne yattığı yerden 145 milyar maaş alıyo !snra ben milli takım teknk direktörüyüm dio! ne demek 145 milyar ? bu ülkede ne kadar aç evsiz işsiz aşsız insan var ? yazık günah ya...harbiden çok yazık..halimize bak...Türkiye Cumhuriyeti bu hallere düşecek bir devletmiydi ? parayla herşeyin satın alındığı bu hale nasıl geldik .. yazıklar olsun | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ismet arzumana adam yüzüne baka baka gözüne gözlük dötüne ..... diyor adamın umruna değil kart bile vermiyor pişmiş kelle gibi sırıtıyor son dakika gole gidiyosun faul diyor bunların hiç birini yapmayan hakemden ne beklersin
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atı alan ÜSKÜDARı geçti...! Sonuçta Ezikbahçe 3 Puanı koydu cebe...! biz böle kendi kendimize gelin güvey olup, çözüm üretmeden bağırışmaya devam edelim...! Bakalım taraftarları sahaya indiripde şu hakemleri bize ne zaman linç ettirecekler. Yönetimin bişe yaptığı yok artık sabrımız kalmadı...! Valla son poziyonda ben İ.Üzülmez in yerine olacam ş e r e f s i z i m Hakem i bi tane güzel Okkalı bi tokat indirirdim...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |