![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ARKADAŞLAR VALLA BEN SİNAN ENGINE GUVENIYORUM HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN AMA NE HOCA YA NE DE BAŞKANA GÜVENİYORUM HAKEMLERİ HİÇ SAYMIYORUM BİLE... YETER ULAN!!!!!!!!
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kendimizi savunma noktamız maçlara paf takım oyuncularıyla çıkmak mı, getirisi olmaz, götürüsü olur, bu çarpıklaşmış futbol!!! ortamında işe yarar bir çözüm yolu olmaz, daha akıllı ve zeka kokan söylemlerle haklılığımızı dile getirebilirdik ama o anlayışta bir başkan ve yönetime ne yazık ki sahip değiliz, "ismet arzuman ve affan keçeci istifa etmediği sürece maçlara paf takımla çıkacağız" demek neyin savunması, nasıl bir hak arama metodudur anlayamıyorum, zaten en fazla 1 veya 2 yıl daha hakemlik yapacağını açıklamıştı ismet arzuman, yarın bırakır sorun olmaz, affan keçeci dediğiniz adamın çapı nedir, bu mu hak arama metodumuz, bu hafta sivas'a yeniliriz, haftaya herşey unutulmuş şekilde maçlara normal olarak devam ederiz, üstüne de gerilmiş teknik adam ve oyuncular kalarak, 100. yılımızdaki sinir harbine girerek,bunun getirisi kime, bumu hak aram yolumuz, takım da iyiye giderken, delgado o eleştirilerin aksine nasıl bir cambaz olduğunu gösterirken, serdar özkan her geçen gün gelişirken, bobo klasını gösterirken, yazık, yıllardır hakemlerden yana şansımızın olmadığının farkındayım ama üstüne yönetimsel harikalar!!! kaymak oluyor...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim iyi güzel söylüyorsunda ne yapsın yönetim ozaman.Onu yapsa kabahat bunu yapsa kabahat.Ne desinler yanii maç sonunda yine hakemler yüzünden 3 puanımız çalındı.Ama biz mücadelemize yinede devam edeceğiz.Bunumu desin yani...Yada federasyonu istifaya davet mi etsin?Ama bu federasyon okadar gurursuz okadar serefsizki istifa etmez o koltuğu bırakmaz.Bu federasyon bir maçın kararını 1 ayda belirleyen bir federasyon...Öyle bir federasyonun böyle bir ligi içerisindeyiz.Bir öneriniz nedir acaba?Ne yapmak lazım.Sonuna kadar savaşmakmı?Bir insan sonunun ne olacağını bile bile savaşır mı,mücadele eder mi Allahaşkına??? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakkımızla şampiyon olamıyorsak küme düşelim dert değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah tükürdümüzü yalamayız ... bide paf takımla çıkmayalım rezil oluruz diyen arkadaşlar var A takımla çıkarak vezirmi olacacağız bu saatten sonra zaten ipimizi kesmişler belli oynasak oolur oynamasak ne olur ş.ligine hangi takımların gideceği belli oldu türkiye kupasını final oynasak bile avrupaya gidiyoruz merak etmeyin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yanlış taktik uyguluyoruz yine, sezon sonuna kadar paf takımla çıkma kararı alınsa ve sonuna kadar uygulansa, hatta daha da ileri gidip ligden tamamen çekilme kararı alınsa ve 2. lige düşme göze alınsa beşiktaşsız bir ligin olması mümkün olamayacağı için daha yaptırım gücü olan kararlar alınabilir ama bu şekilde 1-2 maça paf takımla çıkmak sadece bize 6 puan ve moral kaybettirir, sinir harbine dönmüş futbolcular ve taraftarla 100. yılımızdaki çöküşe de girebiliriz, yönetimin daha akılcı davranması gerekir...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iii oldu arkdslar cekılelım tepkımızı bısekılde belırtmelıyız. zaten bu oyunlarla nereye kadar besıktas ustunde oyun oynuyolar ama hepsı kendılerının kurdugu tuzakta bıtcekler kımınle ugrastıklarını bılmıyolar. 11 hafta oldu herhafta bariz hakem hataları var hatıırlayın samsunspor macında cem papila ile basladı kumpas .. ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |