![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
dalgınlıkla Manisa Yerine samsun yazmışım.bu benim futboldan anlamadığım anlamına mı geliyor?Bak senin gibi futboldan anlayan(!) bir sazandan başka kimse var mı bunu yazan.demekki komple cahiliz futboldan anlamıyoruz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (24-12-2007 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar birbirinize girmeyin. hepiniz bize lazimsiniz....
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Caner iyi adam top tekniği yüksek bir oyuncu, en azından solda İ.Akın dan çok daha fazla yarar sağlayacaktır. İ.Akın gidince o bölgede alternatif eksikliği olmuştu Canerle bunu kapattılar. Gayet iyi transfer şimdi iyi bir stoper ve forvet de bulabilirlerse, ki devre arasında iyi bişe bulacaklarını hiç sanmıyorum, takım bambaşka bir havaya girer. Bekleyip göreceğiz... bu arada fmde adamın yaşına bakmak için aradım orda da BJK almış hani bi oyun gerçekçi olur da bu kadar olmaz ![]() Konu dartheagle tarafından (24-12-2007 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer doğruysa ki doğru olma ihtimali çok yüksek bence süper bir iş yapmışlar.Caner hem defansif yönü hemde ofansif yönü çok kuvvetli bir oyuncu.Defansın kanatlarında, ortasahanın göbeğinde ve kanatlarında kısaca heryerde oynayabilen bir oyuncu.Joker gibi kullanabiliriz caneri...Şimdi bonservis bedelini ödemek bizi zor duruma sokabilirdi gerçekten.Çünkü 4 milyon eurodan aşağı satacakalrını sanmıyorum caneri.O parayıda forvet veya stoper transferlerine ayırmak daha mantıklı bence...Eğer yönetim gerçekten böyle bir işi yapmışsa tebrik etmek gerek. | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
hatırlarsan bobo da kıralık alınmıştı. ayruca 1 tane forvet ve 1 tanede defansa sağlam adam alınırsa 2 yarıda şamp.%50 garantılerız kalan yarısınıda evımızde yapıcağımız derbıler belırlıyıcek. | |||
| | |
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |