![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Son zamanlarda kimseye kızamaz, kimseyi eleştiremez hale geldik. Hele yeni nesil daha bir ılımlı. "Aman abisi, daha 17 yaşında o" , "Yav, tecrübesiz, daha iyi olacak inşallah", "Canım, görmemiş işte, n'apsın. İleride görücek abisi". 17 falan anlamam ben, Bobo da, Batuhan da maçtan sonra 3 gün suda bekletilmiş odunla marizlenmeliydi. Eğer, o akşam takım kaptanı Baba Hakkı olsaydı, yemin ediyorum, daha sahanın içindi ikisini de eşşek sudan gelinceye kadar döverdi. Atmak istemişmiş de, kahraman olacakmış da, seni öyle bir kahraman yaparlar ki, daha ne olduğunu anlamadan kapının önüne koyarlar. Menecerimle görüşün demesini iyi biliyorsun, paranın kokusunu alınca her şeyi görüyorsun, ama 5 metre yanındaki Higuan'i görmüyorsun. Bu söylediklerim, her ne kadar gol atmış olsa da, Bobo için de geçerlidir. Bu kadar bencillik, vatana ihanetle aynı ağırlıktadır. Bu kadar.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar bence batuhanı değil böyle bi maçta bu kadar genç tecrübesiz bir oyuncuyu kurtarıcı diye oyuna sokan teknik heyetin eleştirilmesi lazım hatta böyle genç deneyimsiz oyuncular ancak rahat maçlarda ilk 11 de belli bir süre oynatılıp tecrübe kazandırılmalıdır yada bir gençte gelecek görüyorsan onu kiralayacasksın eğer bu genç oyuncular büyük maçlarda oynayıp en ufak bir hata yaparsa böyle büyük eleştirilere maruz kalır ilerideki başarısıda engellenir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu asiL tarafından (05-11-2007 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |