![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamlar sinsi büzene benzer..! Yönetim eğer sıcaklık gösterirse YAZIKLAR OLSUN...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
çok geç kaldın dostum 2005 galasaray otobüsünü alkışlayarak kadıköyde en büyük galatasaray diyen renkdaşlarını ne çabuk unuttun sen :thefinger:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | madem fenerbahçe bu kadar adam 2 sene üst üste şampiyonluğumuzu hakemlerle elimizden aldılar bi sefer dedilermi hakemlere karşıyız şimdi konuşsunlar şike bahçeliler.ayrıca beşiktaş paf takımla çıksın yada çıkmasın hiç bişi değişmez bu türkiyede.biz trabzonda 30 bin kişi yürüdük.herkes işini gücünü bırakıp geldi protesto etti.değişen bişi oldumu hayırrr.trabzonsporludan başka kimse destek vermedi şimdi herkes hakemlerden ağlıyo.ozman nerdeydiniz fenerbahçeliler ve sizde o zaman nerdeydiniz başınıza gelince anlıyonuz dimi.bizem bunlardan çektiğimizi şimde daha iyi anlarsınız. Biz çok uğraştık bitiremedik bu hakem yüzünden canların yanmasını inşallah siz bitirirsiniz.
__________________ Bu Uğurda Ölmeyen Fenerli Olsun Kefenimiz Bordo Mavi Cehennemde Ateşinle Kavur Bizi Bordo Mavi Konu 54tsspor61 tarafından (05-11-2007 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |