![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya siz inanıyormusunuz erturul hoca gidince yerine gelecek hoca bundan iyi olacağını erturul hoca geriye dönüp bakıyor oyuncu değiştirecek sahadakilerde daha iyi bir oyuncu yokki kulübede o ne yapsın siz gecin ozaman takımın başına yönetin bakalım ne olacak
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ertuğruldan önce başkan istifa etmeli paf maf derken takım futbolcularının morelini bozdu sonuçta bu başkandan sıkıldım ben sinan+demirören istifa
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar bende sızın kadar sinirli ve üzgünüm ınanın su an ne yaptıgımıda bılmıyorum ama yınede besıktası besıktas oldugu ıcın seviyorumm herseye ragmen ölede olacak hep sevecegım allam ya kufur etmek ıstıyorum basımı nereye vuracagımm cok sinirliyimmmm ![]() ![]() ![]()
__________________ BLACK EAGLE | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
Baba bu kadar güzel ve yapıcı konuşmanı maalesef ki bazı kendini bilmez ölü sever ezikbahçeliler anlayamıyor ne de olsa arlarında gerizekalı çok...GS şampiyon olduğunda iki sene önce arkadaşımın arbasıyla sevincini paylaşmak için konvoya katıldık. Trabzon avrupaya çıkıp galibiyet aldığında sevincimden gözyaşlarımı tutamadım. Anadolu kulüplerimizden kayserispor göğsümüzü kabarttı gitti A.Madrid'e farklı yenildi buraya kadar bizi temsil ettiği için hepsine yürekten teşekkür ettim. Gel gör ki kanı bozuk fenerbahçeliler yine o megalomanyaklığını yapmaya başlıyorlar tepemin tası atıyor ama onların seviyesine hiç inmedim inemem de...Embesil takımı taraftarlarının bazı hafif meşrep oğlanları azizenin dibine yapışmış yalaşmaktalar iken zaten burnu pisliğin içinde nerden görebilsin GS gibi Trabzonspor gibi kayseri-sivas-malatyaspor gibi güzel takımları...Neyse sana sonsuz teşekkürler ediyorum yorumun ile forumumuza renk kattın. Seviyesiz sahtekar şikeci ezikler basın gidin daa ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADASLAR DOLDURUSA GELMEYIN ARAMIZDA EZIKLER DOLASIOR DIKKAT EDIN,, SUNU UNUTMAYINKI HOCA ELINDEN GELENI YAPIOR BI SAHA CIKIP OYNAMADIGI KALDI,, OYUNCULAR OYNAMIORSA ONUN SUCU NE?? LUTFEN SUCLARKEN SUCLADIGINIZ KISIYE DIKKAT EDIN,, BURDA OYNAMAYI BECEREMEYENLER FUTBOLCULAR,, HER ZAMAN HER YERDE TAKIMINI DESTEKLEYEN TARAFTARLARIZ BIZ,, DUNYA BIZE HAYRAN VARMI OTESI,, HEP BIR YUREK OLUP YOLA DEVAM EDIP TAKIMIMIZI DESTEKLEYELIM!! ONA ISTFIA BUNA ISTIFA DIYEREK COZUM OLMUYOR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |