![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beyler sacmalamayin ben gecen sene Lucescu taraftarligi yapipi ertugrul gelirse en az 2 senemiz gider derken siz mangalda kul birakmayip ertugrul bjk cocugu lucescu cok kotu futbol oynatiyo diyodunuz..Madem Ertugrul geldi o zaman biraz musaade edeceksiniz adamcagiz bi kursun oyun duzenini sistemini. Silbastan bi yaratsin kadrosunu..Ertugrul hocanin bu seneyi es gecersek en z 1 senesi daha war kendi oyun sistemini sekillendirebilmesi icin..Bu sure uzun geliyo ise daha tecrubeli hoca gelecekti yok eger Ertugul hoca getirildi ise ona zaman wermeden kendisini ispatlamasina izin werilmeden gonderilmemeli. Birakin adamcagiz biraz tecrube kazansin.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hadi 1,2 olsa neyse tam 8 tane hadi fb mcinda hakem etki etti dedik ya bu maca ne oldu hoca sende besiktas tarihine degisik bir sekilde gectin herkesin yonetimden oyuncusuna kadar bu mactan ders ve dersler cikarmasi lazim herkes giydigi formanin basinda sahaya ciktigi takimin degerini bilmeli ve aldigi paralarin hakkini vermeli Bu taraftar sizi yalniz birakmadi birakmazda bu taraftar sizin yaninizda ama takim olarak sizde taraftarin yaninda olmalisiniz bunuda sahada oynayarak alacaginiz galibiyet ve atacaginiz gollerle yapabilirsiniz klasik soylemler olan onumuzdeki maclara bakacagiz vs gibi lafalari bir kenara koyup sahada elinizden geleni oynayip oynatmalisiniz sirtiniza giydiginiz foramadan yakaniza taktiginiz rozete kadar degerini bilmelisiniz YENSENDE YENILSENDE BESIKTASLIYIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa bırak git hoca yaaa. buda yapılmaz ki. tigana gitti diye seviniyorduk sende başladın. paftan konya spora karşı bile oynatmadığın adamı liverpoola karşı oynatıyosun. hala rico sol açık oynuyo ve 6-0 ken 80. dakikada oyuna giriyo. hala korkak futbol. hala higu.. 5-0 ken sağ kanada oyuna alınıyo.ooooffff. diatta kim yaa. ibo üzülmezin ne işi var takımda. neden 3 senedir sürekli 5-6 sakat futbolcumuz oluyo. burak kim. niye 5 li ama top kullanmayı bilmeyen bir orta saha ile oynuyoruz. top bizde kalmıyo işte pozisyon üretemiyoruz. neden göremiyosun. bıktım yaaa. bıktım. seyretmiicem bidaha maçları. digiturk u değil hakemleri değil... yönetimi antrenörü ve futbolcuları protesto ediyorum. seyretmiyeceğim. maçada gelmiyorum. tekrarını bile seyretmek istemiyorum. ilk maçtada adamlar 20 tane gol kaçırdı. kaleciyle karşı karşıya kaçırdılar hemde. aynı sonuç o maçtada olabilirdi. biz hiç iyi futbol oynamadık ki. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |