![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | benm anlamadığım her konuda küfür var farklı başlıklar açılsada başlığın altında tartışılan konuda farklı tam bana göre bi başlık buldumondada aynı şeyler..ben takımımın yanındayım herzaman..beşiktaşlıyım deyipte beşiktaşlı olunmuyo..ben o formayla renklerine aşığım bundan önce böyledi bundan sonrada böyle içndekiler gelip geçici yönetimde hocada..15 gün önce oynayan yenen aynı takımdı burda ozaman yere göğe sığdırmadınız şimdi neden böyle oldu ?? siz biz değilmiydik burda ölümüne başkayduk bu yola diyen ?? sevinmek için sevmedik demiyomuydunuz.. ben başka bişey demiyorum... yer tut başkan gidince bizlere her söz baştan inattı mateme gel göR aşkın beMbeyaz rengine simsiyah bir plan yaptık ÖLÜMÜNE... (mehmet ışıklar anısına)
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |