![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | benm anlamadığım her konuda küfür var farklı başlıklar açılsada başlığın altında tartışılan konuda farklı tam bana göre bi başlık buldumondada aynı şeyler..ben takımımın yanındayım herzaman..beşiktaşlıyım deyipte beşiktaşlı olunmuyo..ben o formayla renklerine aşığım bundan önce böyledi bundan sonrada böyle içndekiler gelip geçici yönetimde hocada..15 gün önce oynayan yenen aynı takımdı burda ozaman yere göğe sığdırmadınız şimdi neden böyle oldu ?? siz biz değilmiydik burda ölümüne başkayduk bu yola diyen ?? sevinmek için sevmedik demiyomuydunuz.. ben başka bişey demiyorum... yer tut başkan gidince bizlere her söz baştan inattı mateme gel göR aşkın beMbeyaz rengine simsiyah bir plan yaptık ÖLÜMÜNE... (mehmet ışıklar anısına)
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşların seni bu skor sayesinde tebrik etmedimi polyes 15 gün önce bırak arkadaşlarını dünya tebrik etmedimi ayakta alkışlamadımı??sen burda yazmadınmı beşiktaş die..ozamandan kaç tane oyuncu değişiktş bu takımda 3..o golleri atanlar oyuncunduda bunların içinde onlar yokmuydu..yanlış transfer dosyası ayrı konu..takım aynı takımdı ozaman nasıl desteklediysen şimdide desteklemekzorundasın..haybeden beşiktaşlıyım demekle olmuyor..buarada rakiplerine vericek bi cevapta bulamıyomusun..ben akşamdan beri telefonda msn de hepsini başımdan savurdum attım..mosmor olup çekip gittiler..bi beşiktaşız çarşıyız kanıdeliyiz isteyene değil alayına gideriz !! değilmi.. biraz tarih bilmek yeter böyle şeylerde kimse sıkmasın canını..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bunun sıradan bir mağlubiyet olmadığını herkes biliyor.sorun mağlubiyette değil bu mağlubiyetin alınış şeklinde...bu kadar rushsuz isteksiz bi beşiktaşı izletmeye kimsenin hakkı yok.bazılarımız cebindeki son parasını verip gidip sigara dumanlarının içinde kahve köşelerinde maç izliyoruz.bundaki amaç ne beklenti ne sence.bizim beşiktaşımızdan hiç bi çıkarımız yok.sadece güzel futbol bekliyoruz.milyon dolar alan futbolcularımızdan tek isteğimiz bu paraları haketmeleridir...15 gün öncede beklentimiz bu yöndeydi şimdide bu yönde...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ama aynı futbolculara 15 gün önce bu takımı kimse eleştirmedi..son fener maçında çokmu iyi oynadık hakem şu bu dedik kapandı dosya..orda oynanan futbol çokmu akıl sır alan bi durumdu..orda kimde ruh vardı??ben burda hiç kimseyi savunmuyorum kimse yanlış anlamasın..benm derdim sadece sahip çıkmak beşiktaşa..gerisi söylenenler yazılanlar umrumda değil..
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ben ne futbolcu nede yönetim tutyorum ben takım tutuyorum onunda adı BEŞİKTAŞ. Ben takımımın arkasındayım sonuna kadar. Boşunamı diyoruz; SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK, ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN, DÜYAM SENSİN, HERŞEY SENSİN, GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN, BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN.... Acıyı görünce kaçmaya kalkan, takımdan Utanan zaten Beşiktaşlı değildir, kendini kandırmasın, gitsin ezik yada cincon olsun. Bizden uzak dursun. Beni dün akşamdan beri kaç kişi arayıp "ben senin yerinde olsam işe filan gitmem" dedi ama ben başım dik üzerimde formamla geldim. Yendiğinde havalar uçmayı, formayla sokaklarda gezmeyi biliyorsan böyle bigünde de giyeceksin o formayı. Böyle günlerde daha kutsal geliyor bana formam. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yensede yenilsede Besiktasliyiz ama destek olurken yapilan yanlislarida uygun bir dille anlatilmali sorumlu olan ister yonetici ister oyuncu ister hoca varsa onlarda kendi ustune duseni yapmali taraftar ustune duseni yapip onlari yanliz birakmiyorsa onlarda bu taraftari sevindirmeli her sezon ayni laflarla sezona baslayip bu yil sampiyon olacagiz diyerek onca oyuncu aliniyor ustunede yeni bir hoca tabi abzen hoca devre arasida gelebiliyor ama oyanan oyun ortada ondan sonra cikip sanki hic bir sey olammis gibi onumuzdeki maclara bakacagiz diyorlar onunuzdeki maca bakin bakinda ama o anki macida alin bir zahmet olacak size ama sozun ozu bu yenilgiden kimler sorumlu ise hesabinida versinler herkes giydigi formanin degerini versin taraftar onalari kara kasina kara gozune sevmiyor besiktasli oyuncu diye seviyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ne oldu içinizdeki beşiktaş aşkına ,sevgisine aynı şey yönetim,ertuğrul ve hatta beşiktaşlı oyuncular içinde geçerli onlarad da beşiktaş sevgiis olsa sahada bu mağlubiyete isyan eder ,mücadele ederlerdi. sonuçtaki 8-0 a kızgınlık değil bizimkisi hiç mücadele edilmemesi,pozisyona girilmemesi,fark açılırken bile rakip adam basarken ,oyncularda bu ayıbı büyümemesi için çaba göstermemesidir. Bizdeki kızgınlığın sebebi Özür dileriz,üzgünüz kişe lafları ile tarihe kazınan bu hezimeti silebileceklerini sanan kim varsa bıraksın bu beşiktaşı Sahada mücadele eden basan pozisyon araryan beşiktaş olsa ve hucum oynarken kontralardan bu golleri yesek gene adama bu kadar koymaz. Utanctan başka Birşey veremeyen kim olursa olsun bunun bedelini ödemelidir.İstifa ise etmelilerdir. Bunun hoca harcaması ile ilgisi yoktur. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |