![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu ne anlamaz taraftar varmış bizde.ne kenetlenmesi ya hala kenetlenmeden bahseden var.arkadaşlar biz zaten kenetlenmiş durumdayız.allah aşkına biz bu kulübe hep destek olmuyomuyuz.formasını tişörtünü eşofmanını veya her türlü resmi ürününü almıyomuyuz.daha 15 gün önce tribünleri tıklım tıklım doldurduk.bunlar hep kenetenme değilmi destekse destek değil mi? ama ben kendimi keriz gibi hissetmek istemiyorum.baştaki yöneticiler defolup gitmediği sürece kenetmiş bağmış anlamam. yanisi şu arkadaşlar ben bunların olduğu yerde birlik beraberlik olacağını düşünmüyorum.destek verdikçe kötek yiyoruz hep.sizde artık anlayın yahu ne olmuş bu bjk taraftarına anlamak gerçekten güz.siz ezikbahçe taraftarımısınız yoksa
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Abi bu karaktersiz takıma sahip çıktıkça azıttılar artık bi sallayıp silkelemek lazım bu formanın bu kadar kolay olmadığını göstermek lazım ya belki hala şoktayız farkına tam varamıyoruz ama Şampiyonlar liginde gelmiş geçmiş en farklı yenilen takım olduk.. Desemki full atak oynadılar defans açık verdi yok kardeşim maçta bir şutumuz var oda 82. dakikada.. Desemki defans yaptık ulan böyle defansmı yapılır 8 tane yediler. Peki ne b.kuma çıktılar o sahaya?? bari hiç çıkmasaydınızda 3-0 hükmen yenilseydik karaktersizler hepiniz ama hepiniz gitmelisiniz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | her zaman destek oluyoruz her zaman ama bu kadar rezillik olmaz ki. inanin disari cikmaya bile utaniyorum arkadaslar dalga gececek diye
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sabah kadar ağladım bir gram uyku uyumadım revamı ulan bu taraftara!! arabada başımı kaldıramadım Allahtan arabaın camları siyah.. sabahın köründe çıktımki tanıdıklar görmesin diye şirkette herkes fenerli tam bişey söyleyecekler yüzümü görünce abi yapma boşver diyorlar kimin ne hakkı var bizi bu durumlara düşürmeye
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Canımız sıkkın, boynumuz bükük ama bu demek değil ki bu takı sahipsiz kabus gibi bir geceydi ama olan oldu sorumlusu kimse hesabını versin yola devam etmek gerek... Vatan, namus nasıl bırakılmaz ise beşiktaşda benim iin öyle artık hiçbir topçuya hiçbirşey demiyorum sadece rengine taraftarına duruşuna kurban olduum bu takımı hak etmeyen yönetici de futbolcuda siii....gitsin. Az bi gururu olan topçu dun bari 3 den sonra bi tarafını yırtardı da bu taraftarı bu hale düşürmezdi.... BEŞİKTAŞ AŞKI BAMBAŞKA... ama ne topçusuna ne yöneticisine sadece BEŞİKTAŞA
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben desteklemiyorum kimseyi. ne ertuğrul hocayı nede yönetimi. etuğrul hoca başladı yine tigana gibi herkesi alakasız yerlerde oynatmaya. bazen şüpheleniyorum. acaba yönetim zorlamı oynattırıyo rico yu solda higuain i sağda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar camia olarak birlik olmaya tamam da hala bu yönetimin arkasında olmaksa birlik dediğiniz kusura bakmayın.yeter kardeşim,bu tepkisizlik yüzünden yönetimde tınlamıyor hiçbirşeyi.şerefleri varsa bir dakika durmazlar.ertuğrul hocayı severim gerçekten,ama ordu yenilmişse,sorumlusu komutandır.bu kadar basit.o da istifa etmeli ne yazık ki.kadroda da geniş çaplı bir değişime gidilmeli,bobo,delgado,cisse,tello,s.kurtuluş,s.öz kan hariç bütün oyuncularla yollar ayrılmalı...
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fb macindan sonra federasyondan hesap soran yonetim simdi hesap sorulma sirasi sizde kim verecek bu macin hesabini her aldiginiz oyuncuyu yildiz diye lanse ettiniz hocamiz maclarini izledi cok istiyor dediniz aldiniz nerde bu oyuncular bununda sen soyle ertugrul hoca gecen macta hakem hatasi oldu dediniz macta hata yapan oyunculari es gectiniz 2 mac 11 de oynayan kendini yildiz sanip sahada kafasina gore takiliyor hani disiplin vardi takimda kimse kimseyi kandirmasin takimda ortada oyanan oyunda gorunen bir takim varsa oda tribunde,tv basinda takimini detekleyen taraftardir bir yandan takimin desteklerken bir yandanda sovunu yapiyor bakin son gunlerde Besiktas denince sahadakiler sizleri degil tribundeki taraftari konusuyor millet herkes sirtindaki formanin hakkini vermeli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |