![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ertuğrul sağlam bu takımı kayserispor sandı ondan böyle futbolcuları doldurdu takıma zaten yönetiminde istediği buydu . takıma en az maliyetli oyuncuyu almak işte sonucuda budur . beşiktaş artık tek bir kayserispor bile etmez
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | DOSTLAR DİATTA TRANSFERİNDE ERTUĞRUL SAĞLAM IN HİÇ SUÇU YOK DİATTA ALINMAK İÇİN ALINMIŞ BİR OYUNCU OLDU TIPKI GS NİN INAMATO TRANSFERİ GİBİ DİATTA DAN EVVEL ŞU AN JUVENTUS TA OYNAYAN LEGROTAGGLIE YE GİTTİLER OYUNCU İLE ANLAŞILDI JUVE NİN İSTEDİĞİ BONSERVİS VERİLMEYİNCE TRANSFER YATTI UZUN SÜRE RACİNG SANTANDERLİ RUBEN İN ÜZERİNDE DURULDU Kİ KENDİSİ SAĞLAM IN 1 NUMARALI TERCİHİYDİ ONDA DA KKULÜBÜN İSTEDİĞİ BONSERVİS HERZAMANKİ GİBİ FAZLA BULUNDU HANGİ AKLA HİZMETSE LIVERPOOL UN BANKO OYUNCUSU HYPIA DAN YAŞI 33 OLDUĞU GERKÇİSİYLE VAZGEÇİLDİ HALBUKİ DİATTA 32 YAŞINDA DEMEK Kİ 1 YAŞ ÇOK ÖNEM ARZEDİYOR BUNLARIN DIŞINDA HELGUERA BOUMSONG KROLDRUP VE DAHA BİRÇOK OYUNCU AYNI NEDENLERDEN ÖTÜRÜ TAKIMA DAHİL EDİLEMEDİ VE EN SONUNDA KALA KALA BOŞTA OLAN DİATTA TRANSFER EDİLDİ .İYİ OYUNCU ALACAKSAN İSTENEN BONSERVİS FİYATINI VERİP ALACAKSIN YOKSA BÖYLE DÖKÜNTÜLERLE KAHROLMAKLA KALIRSIN...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=zorro;476629]tomasin evet ciddiyim dün gece cisse ne yaptı abi koray ne yaptı[/quot Defalarca yazdımGeldiği ilk günden beri Cisse denen adamı hiç hazetmedim,adınıda hiç duymadım,bize yıldız transferi diye yutturulunca da inan güldüm.Zaten onun verebileceği en fazla şey de bu .Ben sadece İbrahim Kaş gibi sert bir oyuncu varken bu oyuncu niye oynatılır ona anlam veremedim.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | suç ertuğrulun değil onu bu takıma alanların biz burda dedik diatta higuain elde patlayacak hatta cisse elde patlayacak dedik suçlu olduk işte ne oldu sonuç ortada delgadoya laf atanlar bizim son 5 maçımızı istesinler tek başına mücadele edip takımı kurtarmaya calısan adam oldugunu izlesinler adam milimetrik paslar atıyor ama kullanan oyuncu yok ki adam gibi forvet defasn ve ortasaha lazım bu ap açık ortada yine bizi kazıkladılar bu basiretsiz yönetim yüzündne biz burda tartışıyoruz ya işe bak üzülüyoruz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | be ndün takımı tanıyamadım resmen büyülenmiş gibilerdi
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |