![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakan ne yapsın ya bırak allahını seversen 8 gol yedk takımın suçu yok haknın var dimi runje gelidiğinde hatırla bakalım elin gavuruna o kadar maç musamaa gösterdik kendi evladımıza mı göstermicez yapmayın arkadaşlar tamam tarihi bi yenilgi ama bunu sakın hakana filan yuklemeyın...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam yetenekli ! kardeşim aynı goldende yer kimsenin yemeyeceği golleride yer
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
o da doğru..geçen sene runje ye gösterilen müsama da hataydı zaten.ok güzel taraftarız sabırlıyız,en kötü anda destek oluyoruz amaa tepkisizliğede alışmamak lazım...birileri hata yapıyorsa hesap soracaksın.Beşiktaş hepimizin | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hakanı her yediği hatalı golden sonra eleştirmeyenler,yok hakanın bir suçu yok o neyapsın defansın salaklığı diyenler yüzünden oluyor bunlar zaten.Okadar dedik belki ileride iyi bir kaleci olabilir ama şimdi değil diye.Adam hiç ders almıyor hatalarından.Bukadar sorumsuzca birşey olabilirmi.Ben bu maça özel konuşmuyorum ortada maçta yok zaten.8 tane gol yiyen rezil bi takım var sonuçta ortada.Elbette herşeyi hakana yüklememek lazım ama bukadarda olmaz ki.Bütün hava toplarında korkuyorum ben acaba hakan elinden kaçıracakmı diye.Hiçbir hava topuna çıkamıyor adam korkudan.Sonra gelen bütün topları karşılıyor ama nereye.Hep altı pas noktasına.İnsan yaa topu havalandırarak geri teptirir yada kornere falan atmaya çalışır.Hadi birde olmadı ikide dene.Ondada olmadı 3de dene.Ama sen hep aynı şeyi yapıyorsun tokatlıyosun top adamın önünde.1 olur 2 olur 5 tane olurmu yaa Allahaşkına.Tabi bu hataların çoğunda defansın hataları var ama hala hakan iyi diyenlere söylüyorum bunu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fener maçı 1 gol liverpool maçı 3 aynı gol etti 1 hafta içinde yani üstüne gelen topu rakibin önüne kurtarması ve gol dur bakalım hakan da bir rekor peşinde galiba
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |