![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ERTUĞRUL BU TAKIMDAN GİDERSE BENDE BEŞİKTAŞI TAKİP ETMEYİ,MAÇLARA GİTMEYİ,KLÜP ÜRÜNÜ ALMAYI BIRAKIRIM.BU KADAR NET SÖYLÜYORUM.ÇEVREMDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK KİŞİ OLDUĞUNUDA SÖYLEYEYİM.BU TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN SON İNSAN ERTUĞRUL HOCAMIZDIR.FUTBOLCULAR BAŞTA OLMAK ÜZERE ASIL SUÇLU YÖNETİMDİR.ÜZÜLMEZ,KORAY,DİATTA,YOZGATLI,RİCO,NOBR E GİBİ TOPÇULARI ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hala hazmedemiyorum ama Ertuğrul hocanın istifası anlamsız. gereksiz bence
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğul kesinlikle kalmalı arkadaşlar yeter bukadar istikrarsızlık birinde kara kılmalıyız,ama maç farka giderken koltuğa yapışıp kalması beni kahretti insan çıkar bi kulübeden sen hocasın millet dökülmüş maçın içinde maçı izliyor benmi uyaracam
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
çok doğru...
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ye beyler sizler ne yapıyorsunuz allahın aşkına şuanda tam omuz omuza olcamız zaman yenildimiz takım livirppol sonuç ta bu adam giderese yerine morınho mu gelcek yine dandığını getircekler bu adam kalsın yönetımde kalsın biraz daha sabır İNADINA KARTAL
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen diyosınkı ertuğrulmu takımı batırdı ona bakarsan yönetimde çıkıp takımı batırdı yönetım şuçu yok bu transferleri ertuğrul idtedi asmi hupya yı istememış yaşı çok fazlaymış diatta çokmu genç aq 33 yaşında ertuğrulda suçlu değil şuç futbolcularda ama bizim böyle şuç onda şuö bunda dicemıze hep beraber olmamız lazım yöetım takımın bizde yönetimin arkasında durmamız lazım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
katılmamak mümkün değil..
__________________ beşiktaşım hayat sensin aslını inkar eden gebersin... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |