![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şunuda belirtmek istiyorum burada çoğu insanı sima olarak bilmiyoruz ve yuzune soyleyemeyecegi şeyleri burda klavye başında yazmak mantıklı gelmedi bana.Hiç kimsenin kendinden 10 yaş buyuk bir insana bir b.k bilmiyorsun deme hakkı yok bu kendi kişiliğini gösterir Bu foruma ilk kayıt oldugumda başka bir nick im vardı zamanında uzaklaşmamın sebebide buydu lutfen insanları forumdan uzaklaştırmayın eger ben boyleyim kardeşim diyorsanız bu kadar kişiyi uzaklaştıracagınıza siz uzaklaşın bence Saygılar
__________________ Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya sezon başında bu diatta bu higuain alan yönetim ertuğruluda harcar dedim herkes üstüme geldi sonuç ortada bu basiretsiz yönetim bir an önce gitmeli yoksa daha cok üzülürüz ertuğrul hocamız tamam acemi biraz hatalı teknik bakımdan ama onun sucu cok büyük değil ona kadro vermezsen o ne yapsın elinde oyuncu yok ki bu yönetimin sucu offf ya offff
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya hayir yaa ertugrul hoca gidemez yaa,, ya daha kac hoca harciyacak bu yonetim?? oburleri neyse ama ertugrul hoca baskaydi niye herseyin faturasini ona kesiorlar berbat oynayan oyunculardi ertugrul hoca naapsin yaa,, olamaz valla olamaz butun besiktas yonetimi oyuncularda dahil gidecek ama ertugrul hoca gitmeyecek yaa, insallah dogru degildir.... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertugrul Hoca gıderse bende futbolu bjk yı bırakırım sadece ben dııl bı suruı kısı bole dusunyo.Burada futbol konusulsun kımse sıyası dusuncesını ınanclarını bu yenıgıyı alet ederek kusmasın.rahat etmenız ıcın serefsızın tekının yıne takımın basına gecmesı gerekıyor dimi.neymıs ertugrul hoca acemıymıs neymıs rıco dakka 80 alınırmıymıs bana kalsa rıco yu tc sınırından sokmam ne yapyo ki kosan takım karsısında yurumeye erınen rıco yu mu oynatıcan.Sonuna kadar ertugrul saglamın arkasındayız bu takımda en son gıdecek kısı odur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya git işine ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inşallah gider yha iyi bi futbolcuydu ama hocalığı hiç iyi değil ilk geldiği günde çok üzülmüştüm onun adına beşiktaşta herkes hoca olmaz beşiktaşın yükünü her hoca kaldıramaz gelsin lucescu takım görsün dünya..... ha bide ertuğrul hoca giderken bi zahmet diattayıda götür
__________________ BİZİM AŞKIMIZ 8 0 A KADAR DEĞİL SAPINA KADAR....! _______(¯♥♥♥BeŞiKtAşK♥♥♥¯)_______ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
haklisin kardes sana yüzde yüz katiliyorum...ERTUGRUL DURSUN!!!!!!!!!!!!! sanki ertugrul yedi o golleri...onun gibisi varmi ya? biz ertugrul´ u seviyoruz ve besiktas´ in basinda görmek istiyoruz....10 mac arka arka yenilsek de bu fikir degismez....hic bir yere gidemessiniz hocam.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |