![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
EVET ARKADASLAR REZIL OLDUK,YERIN DIBINE GIRDIK AMA BOYLE OLACAGI BELLIYDI.YONETIMDE IVIR ZIVIR BAHANELERLE KENDINI AKLAMAYA CALISIYODU ARTIK BAHANELERI DE KALMADI.MILLET ADAM GIBI TRANSFER YAPARKEN BIZIMKILER BAKTILAR.NE ERTUGRUL HOCANIN NE FUTBOLCULARIN HICBIRSUCU YOK.UMARIM YONETIM AKLINI BASINA ALIR.SIMDIDE DIGER SAMPIYONLAR LIGI MACLARINA PAF TAKIMLA MI CIKICAZ.SIZI BILMIYORUM AMA BENIM DUSUNCEM BIRILERI YERINDEN OLUCAK INSALLAH ERTUGRUL HOCA OLMAZ BU DA.BU ARADA LIVERPOOL'A HIC KIZMAYA GEREK YOK BIZDE ADANADEMIRSPORU 10-0 MAGLUP ETMISTIK HIC ACIMADAN.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşım valla doğru söylüyorsun bizde yarıyarıya beşiktaş ve fener vardır eşi,m asker abicim üşenmedi uyumadı dalga geçmek için gece beni aradı oğlumun diline bile düştüm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Olurda 8 tane olmaz be abi.Hani kendi kalelerine gol atmaya çalışsılar olmayacak bu kadar.Liverpool bence çok iyi oynamadı.Normal oynadılar.Biz her topu kalemize sokalım diye uraştık.15 gün önce iyi oynayıp yendiğin takım karsısında bu kadar fark yersen bunun tek açıklaması cddiyetsizlik,profesyonelsizlik,beşiktaş düşmanlığı.Yazık yaa utanıyorum herkesten herşeyden... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |