![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalan ne istifaı ertuğrulu er o gitmez zaten hep başkaları suçlu hakem suçlu aziz yıldırım suçu federasyon suçlu ki başkanı akrabası kendi dışında herkes suçlu ertuğrula kimbilir ne sıkıntı çektiriyolardır belkide bazı oyuncuları oynatması için baskıda yapıyolardır diattayı alıp gelenin ertuğrul olduğunu hiç zannetmiyorumhigueninde ertuğrulun aldığını sanmıyorum ee rico sahtekarınıda etuğrul almadı delgado çıtkırıldımınıda ertuğrulu onayladığı bir tello var cisse de kısmen yönetimin alabildiği oyuncu ama yok demirören en iyisini bilr ertuğruda gitsin varmı başka hoca bi bakalım mümkünse tazminatı ok olsun anca keser yada bizden biri olsun gönderesi kolay oluyo nede olsa bahane hazır beşiktaşı taşıyamadı ..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Demirören lütfen istifa etme...BJK galip geldiğinde sevinçten ağlayacak kadar büyük bir takım aşkınız var.Lütfen bu aşkınızı BJK için kullanmaya devam edin...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | paf takımla çıkacam demecine kılıf aramakla meşguldür ben ona yok göstereyim demesi gereken; beşiktaşımızın önünü açmak için bu haftaki maçımıza normal kadroya çıkacağız pazartesi toplantımız var gerken yapılacaktır diyeceksin bana kalırsa bekleme istifanı vereceksin milli maç arası vat bu aradada yeni yönetim iiçin hızlı bir şekilde yol alıcaksın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu ne laçkalık yaw ne biçim forum bu böyle yalan bir haberi yapan arkadaş eline ne geçti şimdi.. Bi sürü adam da cevap yazmış. Takımın neden 8 tane gol yediği taraftarından belli...
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
taraftarın geneline ve Forum ' a laf atma istersen ..!!! 1. Si bu senin hadddine bile değil gereğini yönetici arkadaşlar yaparlar...! 2. Si sen kimsin birader ! hangi eziğin tarafındasın taraftarıda bu kadar olur felan ne işin var senin burda .!!! ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Başlığı açan arkadaş altına NTV MSNBC yazmış bu başlığa cevap yazanlardan bir taneside haberin doğruluğuna bakmadan cevap yazmış.. Buna ne dememi bekliyorsun yalana inanmış bir de cevap yazmışlar yaw bu kadar mı kör insanlar sen de gelmiş beni başka klubun taraftarı olmakla suçluıyorsun.. Şu foruma bak yarısı yalan haber dolu.. Forumda ii yöneticiler olduğuna inansaydım bu haberler zaten burda olmazdı..
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |