![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bizde okulda senin gibileri eğitmeye çalışıyoruz ama nafile...yaşına bak öyle konuş..
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Forumm yönetimi Yetersiz olabilir.. ! Yalan haberi mademki tesspit ettin bunu bildirmekte Beşiktaş' a gönül vermiş biri olarak burdaki yetkili kişilerden birine bildirmek seninde görevin..! Direk suçlama karalama işlemine başlamadan önce 1 dur bak istersen başka yapılabilcek bişey yoksa sözlersin bizde gerekeni yazarız !
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Süphe etme...! kesin ol ben kesin konuşuyorum o adamda ben onu göremedim.. Yok arkadaş uatanma sıkılma yok adamlarda hani derler ya ar damarı çatlamışş arszlar felan diye işte aynen öyle...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | senden benden önce çoook ulaşan olmuştur merak etme.. ! adamlarda gurur haysiyet olsa ! Zatennn hatalarını bilip yönetemediklerini görüp çeker giderler...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inşallah dogrudur yaaaa..
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |