![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayatımda Beşiktaş adının bu kadar ayaklar altına alındığını, bu camiaya gönül verenlerin bu kadar kepaze edildiğini, Yıldırım Demirören gibi basiretsiz ve becereksiz bir başkanı ne gördüm, ne de duydum. Bu yönetim Beşiktaş tarihinin yüz karasıdır.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | önemli olan yenmek değilartık arkadaşım olay farklı boyutlara geçti yensekde bişey farketmiyo zaten bidahaki haftao puanlar nasıl olsa çalınıyo bizden..burda önemli olan verilen sözlerin tutulması..bu yenilgi sivas galibiyetle temizlenir die düşünüyosa eğer bu koltuktakiler bizi kendileri gibi hayal görenlerden zannediyolardır..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu ayıbı sivasspor u 8-0 yensende temizleyemezsin şampiyon olsanda. bunun karşılığı ancak avrupa arenasında yanıt bulur
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle doğru bi karar bu futbolcular yediği ..u temizleyecekler... yönetimin sözünden dönmesi ayrı bi tartışma ama şu an onu tartışacak durumda değiliz....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bu adamlar bizim asil renklerimiz Siyahla Beyazı birbirine karıştırdı.. Bu adamların Beşiktaşlılığından şüphe duyuyorum verdiği sözü tutmamak tükürdüğünü yalamak bir Beşiktaşlıya yakışmaz abi..en skordan utanmıyorum Verdikleri olduo sözden yapmadıkları için kimsenin yüzüne bakamıyorum..Skordan banane bitmesin dertler onlar ruhsuzdur skor bahane değil asıl sorun Beşiktaşlı duruşu diyiyorlar.ama hangi biri buna uyuyor rezil olduk rezil..Ben şampiyon olmadığım zaman bile formamaı giymiştim 10 sene şampiyon olmadık hangi birimiz giymemezlik yaptı..Biz şampiyon olmadık oldurmadılar biz yine sevdik yine seveceğiz..Ama şu yaptıkları benim hayatımı alt üst etmiş durumda Ben beşiktaşlıyım diye hep şerefliyim onurluyum çünkü bbiz diğerleri gibi ********liklerle şampiyon olmadık biryerlere gelmedik...artık diyeceğim tek söz o koltuk babanın malı değil o klüp Beşiktaşlı taraftarındır..BJK A.Ş değil mi..Yeter artık bizi rezil ettiniz..geceleri gözümüze uyku girmez oldu sırf sizin yüzünüzden arkadaşlarımızla ailemizle kavga eder olduk.siz rahat uyayabiliyormusunuz yatarken sizi bilmem ama ben ve benim gibiler eminim sizin gibi rahat değil... Şimdi gelecek ses hangi ÇArşı'nın sesi olacak belli olacak.. ÇArşı'nın sesi istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olması lazım ben sezon başından belli hep destekledim başkanımızı ama olmadı bu son yaptığı tükürdüğünü yalamak...! Biz sevmeye devam edeceğiz Beşiktaşlılık iliklerimize kadar girmiş... İçim acıyor kalbim acıyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |