Evet Kotu gundede BESIKTASLIYIZ ancak artık yeter bu baskanla ve bu yonetımle ben buraya kadar.... diyorum SAYIN SERDAR BİLGİLİ yonetımını ındırmek ıcın elınden gelenı yapan bu baskan degilmi..eeeee simdi ektigini bicmiyormu... bu sizce eski yonetime yapılan haksızlıgın cevabı degilmi..? yapılan onca tranfer hacanan o kadar para sonuc koca bir hic.... peki daha nekadar bu gidise boyun egilecek geri donulmesi imkansız bir borc batagına girinciye kadarmı bekliycez..artık BESIKTAS IN yoluna taş koyanlar bizi rahat bıraksın diyorum ben... her sene hoca degismekle bu is olurmu sizce hani RIZA hoca giderse kendiside gidecekti..RIZA hocadan sonra 2 hoca daha gitti..baskan hala burada yeni bir hoca yeni bir umut diye insanlar yine yeni bir kandırmacayla bir yıl dahamı gecirecek... bu işi başaramadıgını anlamak bu kadar zormu etrafındaki insanlar KRAL ÇIPLAK diyemiyormu yalakalık yapmaktan.. gercek Besiktaslı takımına zarar vermektense olmeyi tercih eder ama bazıları koltugunu bile bırakamıyorken nekadar faydalı olabilirler....!
Alıntı:
BJKoraY´isimli üyeden Alıntı
Şuan ki yönetimle aynı bi yönetim kurma peşindeler yaniii devamm..! Yola dewamm daha ne kadar takılıp düşcekler .... |