![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #102 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağlam'ın hiç bir günahı yok. Elindeki mevcut sağlam oyuncularla Çıkabileceği en iyi kadro ile çıktı sayılır maça...! Asıl suçlu beceriksiz ve aciz bir transfer politikası yürüten Demiröen ve Yönetimdir...! Yönetim ve herkes gitsin ama Ertğrul Sağlam kalsın...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar evet ERTUĞRUL hatalı ama o kişi bu kişiyi oyuna almadı diye değil bence cünkü tüm takım ruhsuzca ve kosmaktan aciz sahada dolanıyordu.. ancak biri vardıki kaleci HAKAN bu ve oynadığı tum maçlarda maç boyunca tüm toplari ayakla ileri atıyor ve butopların %90 ını kaybediyoruz. ve giden top geri geliyor ve benim top toplayıcı olarak bile kadroya almıyacagım HAKAN hem takımın hemde MİLLİ takımın değişmez adamı.. liverpool maçında 8 gol yedi bu gollerin 5 tanesini elinden kaçırdı.. dönen topu adamlar tamamladı...3 tanesini sektirmedi çünkü onlara hiç temas edemedi... bu adam kaleci falan değil..... adamın içinde CORDOBA'nın gözünü seveyim demek geliyor.....Liverpool seyircisi bile HAKAN topu ileri atarken hooooopgüüüüüüm diye bagırrarak uyanın artık boyle football olmaz.. Topu elle sokun ve adam gibi oynayında zevkli olsun diye mesaj bile verdi ama ERTUĞRUL hoca bunu anlayamadı anlamak istemedi... LÜTFEN ARTIK OTORİTER BİR BAŞKAN ADAM GİBİ BİR HOCA İLE EN AZ (8 SENE) olmak üzere hemen anlaşalım... yoksa kanser olucaz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | |||
Inadına BeşiktAşk ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bence de çok doğru sölemişsin... galibiyetlerimizde ertuğrul sağlamdan iyisi yok,mağlubiyetlerimizde de hemen şuçlu ertuğrul oluyoooo...şucu başkalarında aramak gerekir ertuğrul sağlam istifa etmemeli | |||
![]() | ![]() |
![]() | #107 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar lutfen sıyası dusunce dııl futbol yorumunuzu ortaya koyun.Ertugrul saglamın ne hatası var buyuk hoca dıye gelen tıgadan bosgueden cok daha ıyı sızce daha ıyı antrenor varmı varsa kım lucescu mu(super kadro vardı elınde sayesınde sampıyonlugu kaybettık taktı hakemlere bıtırdı bızı)asıl suclu yonetım ve oyuncularda ozellıkle yonetım onumuzde lıverpool macı var bız hala fb macını konusyoz madem hıc bıse yapamıyosun sus.7 puan gıttı hala bıse yapamıyolar ancak konusyolar.futbolculardan uzulmez toraman yıllardır su futbolu ogrenemedıler toraman hala oyun kuramıyor ılk mudahalelerı yapamıyor tamam croucha kafa vurduryosunda voronıne devıde nıye vurdurursun adam hıc mı omuz koymaz fb macında adama arkaan daldı bu macta yıne aynen daldı kafa basmıyo kı.dıatta zaten evlere senlık tatıle gelmıs ahh yonetım alsaydın ya navarroyu helguerayı.hakan bence hala cok ıyı kalecı ama hata yaptıgında onu ıslıklayanlar bugun konusmasın su ankı hakan onların eserı ıslıkladılar hakan daha ıyı oldu dımı.Koray sankı ılkez top gormus gıbı duryo sahada. Rıco yu konusmaya gerek yok zaten bı yatagı eksık sahada kos be adam kos onu yapmıyosun calım at arapası at nerdeeee.dun bıseler yapmaya calısan tek delgadoydu onada 3 kısı basyodu.arkadaslar para almay gelınce bız profesyonelız dıyen ama sahada bızım moralımız bozuktu dıyen bu futbolcularla Ertugrul saglam ne yapsın.bu takımdan son gıdecek kısı sensın hocam sonuna kadar arkandayız sen varsan bızde varız eger Ertugrul gıderse bızde gıderız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İstanbul'da bu takıma ruhu taraftar verdi.Taraftar yendirtti liverpoolu.İçlerinde azıcık ruh kalmamış.Bir tek Ertuğrul Hocanın ruhu vardı."Liverpool'u nasıl yeneceğimizi biliyorum" demişti.İnanıyordu. Ama sadece ruhsuz bazı futbolcular inanmıyordu.
__________________ Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın? 'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |