![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya ş e refi bırak birazcık insani duyguların varsa defol git takımımızdan....! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #104 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ben zaten besiktasli olduguna inanmiyorunki her sene eziklerden futbolcu aliyor azizeyle birlikte calisiyor bu adam aldigi futbolcularda besiktasi satiyorlar zaten rüstü her oynadigi macta en az 2 gol yedi nobre iki senedeir 10 gol attti yada atamadi yozgatli eziklerdeki futbolundan cok cok uzaklarda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #107 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana söz bırakmamışsın saol o arkadaşa da arkadaşım haberi ntv sitesinden aldım profosyonel bir tv olduğunu biliyorsun değil mi?
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bundan daha rezil nasıl olabiliriz ki artık gitmeli bence hatta takımdaki tüm oyuncularıda alsın borcuna karşılık zaten bi işe yaramıyorlar dün akşam hangisinde hırs hangisinde azim vardı düşündükçe kahroluyorum bi de fenerde yeniyor zaten karaktersizler bizim yaptıklarımızıda yapmaya çalışıyor ya bunlarda da hiç akıl yok insanların görünün içine baka baka hırsızlık yapıyorlar of neyse zaten herşeye takacak durumdayım ama yinede cumartesi maça gideceğim ben BEŞİKTAŞI'n adını seviyorum SİYAH BEYAZI seviyorum ondan otesi yalan zaten seviyorum seni KARTAL
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #110 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım doğru bir haberdir ya
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |