![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | La Allah belanızı versin yönetim ne diyeyim ben başka size..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ne zaman sözünde durduki bu demirören denilen insan ... herzaman tükürdügünü yaladi malesef böyle baskanimiz var hic yakismiyor takimimiza | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bunların ne yaptığı belli değil 70 milyona kendilerini rezil ediyolar madem yapamıyacaksın madem güvenemiyosun dötüne niye laf ediyosun
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek cwp bu doru soz
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BARİ SÖZUNDEN DONECEKSIN NEDEN ARTIS ARTIS KONUSUTORSUN BASKAN...BENCE YÖNETİM ACİLEN İSTİFA ETMELİ...AYIP YAA SOKAGA CIKACAK DURUMUMUZ KALMADI...BUGUNKU FB MACINDA ADAMLAR NASIL DALGA GECIYORLAR.BIZIM GIBI DUNYANIN BIR NUMARALI TARAFTARI BUNLARI HAK ETMİYOR BENCE.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |