![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | HEP SÖYLEDİM YİNE SÖYLEYECEĞİM BU MAĞLUBİYETİN HAZMEDİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL ANCAK ORTALIĞI DAHA DA YANGINA VERMENİN HİÇTE YERİ VE ZAMANI DEĞİL .BİRAZ DAHA SAĞDUYU......
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
HER SATIRINA KATILIYORUMMMM.... TEBRİK EDERİM....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu babahakkı1903 tarafından (08-11-2007 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzeltme | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Abi dediğine katılıyorum ve zaten BEŞİKTAŞ seyircisi her zaman sonuna kadar takıma sahip çıkar ve destekler. Ama önce şunu bir düşünelim niye destekler? Çünkü BEŞİKTAŞ bir onurdur, gururdur, değerdir.. ve daha burada satırların yetmeyeceği herşeydir. Bunlar için, karşılıksız aşk için.. Ama gel gelelim şu anki yönetime, futbolcuya bu kadar karaktersiz bir oyun, bu kadar onursuz konuşmalar ve üzerindeki formanın ne anlama geldiğini oturduğu koltuğun nasıl bir sorumluluk nasıl bir adamlık gerektirdiğini bilmeyen.. o kadar üzgün ve sinirliyimki daha fazla yazmak istemiyorum Her geçen maç, her geçen gün BEŞİKTAŞ ımızı sürekli tüketen bunlara destek vermek tam anlamıyla BEŞİKTAŞ'A SİYAH-BEYAZ'A KARA KARTAL'A İ-HA-NET demektir. Çünkü bunca senedir BEŞİKTAŞ'ımıza hiçbirşey katmayan aksine bu kadar sömüren (maddi,manevi) bizi bu hallere getirenlere hala destek verecek varsa o kesinlikle BEŞİKTAŞ lı değildir. Çünkü BEŞİKTAŞ taraftarı BEŞİKTAŞ'a sahip çıkar onu kötüye sürükleyenlerin tek kelime edenlerin karşısına çıkar ağzının payını verir. bir 10 sene öncesini düşünün birde şimdiyi BEŞİKTAŞ'ımızı nerden nereye getirdiler. Bugün ağzımdan BEŞİKTAŞ çıktı şirkette "sen hala konuşabiliyormusun" dediler. sinirimden o kadar ağladım ki.. Beni bizi çarşıyı v.s. yi geçtim bunları aştı artık olay BEŞİKTAŞ'ımızı bu hallere getirenlerin Allah belasını versin çoluğundan çocuğundan çıkartsın...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/41521-besiktaslilik-durusu-ve-sivas-maci/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 08:51 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |