![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | affetmemizi istiorlarsa daha dikkatli olsunlar,, ellerinden gelenin daha fazlasini yapsinlar,, artik yenilgi gormek istemioruz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ey ş******** liverpool biz seneye gene şampiyonlar ligine gideriz ozman görüşrüz senle inşallah aynı guruba çıkarız gene ozman biz size 3 atalım ben tişort bascam....unutmassam bu unutulcak bişi diğil ama
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sen bizi rezil et her sene ondan sonra özür dile.hadiyin ordan..
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne diz çökme isterim ne de sivası marsilyayı portoyu yenmek.... Ben artık ruhusuz futbolcu görmek istemiyorum ya ben artık takım kaybetsede mücadelesini ayakta alkışlamak istiyorum ruhsuz sinik onurusuz futbol oynadıtan sonra sivası marsilyayı yenmişsin banane Siz bize beşiktaşlı olduğunuzu ispatlayın yeter galibiyetten de diz çökmeden de geçeriz biz....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bız kımseden ozur beklemıyoruz ıstedıgımız besıktasın besıktas gıbı oynaması yenılse bıle savasması .... bızım vıcdanımız ak sızınkıler de oyle olmalı vıcdanınız tertemı oluncaya kadar mucadele etmenız her macta zaten bunu yaparsanız her mac %95 bızım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |