![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabiiki hep takımın arkasında olmalıyız ama onları gercekten etkıleyec bı protesto lasım bnde ertugrul hocanın kalmasından yanayım ornegın machester unıted 21 yıldır alex ferguson war onlarda zor donemler gecırdı ama sonunda huzuru buldular bısde sabırlı olmalıyız ama sadece teknık dırektor konusunda
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | northwest eagle'ın kulaklarını çınlatayım biraz, bence protesto falan olmayacak, tam tersi herkese destek çıkacak, seyirci, yönetim, futbolcular kucaklaşacak ve herşey 'unutulacak'. Tarih tekerrürden ibarettir, eğer öyle olmasaydı, tekerrür etmezdi.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede destek çıkılmalı. 8 tane gol yiyen takım zaten kendi kendine çökmüştür psikolojik olarak. biz taraftar olarak bu kadar etkilendiysek onlar da en az bizim kadar üzülmüştür.
__________________ ---------------------- Futbol şiddettir , Futbol Holiganlıktır, Futbol adam bıçaklamaktır !!!! ---------------------- | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ben ce taraftar neye tepki vermesini bilmeli ben hocaya tepkinin doğru oldunu bulmuyorum ama yönetim gitmeli bu artık kaçınılmaz oldu şunu dilsin ler bizim bizden başka dostumuz yok tepkiyi yerin de ve zamanın da yapmalıyız ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne diz çökmesi beyler ya.ye ye golleri yenil yenil gel snra diz çök oohh ne güzl bitti herşey.adam olsnlar gruptan çıksınlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne üzülmesi yaa onlarda gurur olsaydı 8 tane yememek için biraz uğraş verirlerdi...Üzülürlermiş.Pehhh... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam gibi oynasınlar yeter.formalarında biraz ter görelim yeter.o zaman isterlerse 8-0 yenilebilirler.inanın kızmam .ama takımda hırs.mücadele hiçbir şey yok.ruh yok.reziller.....sizden tek isteğimiz var sadece biraz ruh.galibiyet olmasa da olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |